Gode dager

Et innlegg til informasjon og opplysning. Jeg har gode stunder og gode dager, ja til og med gode helger også. Jeg skaper gode minner med en mann jeg elsker og to flotte barn. Men det er i tunge stunder at ordene kommer lettest. Frustrasjon, irritasjon, tårer og sinne er det greit å få utløp for her. 

Så glem ikke det, jeg er mer enn depresjonen og de tunge tankene, men bloggen er et av mine verktøy på vei ut av denne tåkedalen. Så takk til dere som følger og støtter meg på denne veien.

 

2 kommentarer

Jeg kjenner meg godt igjen i det du skriver. Vi får håpe at de gode stundene vinner over de vonde <3

Jeanette Myren

07.07.2015 kl.21:27

Jenta med det blå håret: Takk i like måte <3 Les gjerne mitt nyeste innlegg, det hadde jeg satt pris på.

Skriv en ny kommentar

Jeanette Myren

Jeanette Myren

27, Melhus

Mitt navn er Jeanette. Jeg er ei jente på 27år, gift med Jon Ståle og sammen har vi guttene Sindre og Daniel på 4år. Vi er bosatt på Gåsbakken i Melhus kommune, en liten plass hvor "alle kjenner alle". Denne bloggen vil jeg bruke til å la dere få et innblikk i hvordan det er å leve med anoreksi og kampen jeg nå kjemper for å finne tilbake til meg selv og det "friske" livet. Hvilke utfordringer dette byr på i forhold til mine nærmeste og da spesielt min mann og barna. Bloggen er også min terapi for å jobbe meg gjennom gamle opplevelser. Legg gjerne igjen en kommentar eller to når du først er innom, bestandig kjekt med tilbakemeldinger.

Kategorier

Arkiv

hits