Beklager verden

Jeg vet du prøver ditt beste på å farge hverdagen. Jeg vet fuglene synger og knoppene spirer. Jeg vet gresset vokser og regndråpene faller. Jeg vet det, men jeg ser det ikke. Beklager verden, men mitt filter farger din hverdag sort. Jeg hører deg i det fjerne, du lokker på meg. Men hver gang jeg strekker meg mot deg, mot de lokkende toner fra den brusende bekken, er det som om noe holder meg tilbake. En hånd på min skulder som strammer grepet. Halsen tetner og tårene triller i det jeg kjenner et savn.Beklager verden, jeg vil gjerne se dine farger igjen. De fargene som en gang fikk fram gleden og lykken i meg. Jeg var et friluftsmenneske, fant ofte ro i din favn. Nå er alt bare sort og skremmende. Til og med trærne virker truende når jeg en sjelden gang befinner meg i skogen. Hvor er alle fargene blitt av? Det finnes ikke den optiker i verden som kan få fjernet det filteret som har satt seg på mine øyne. Og frykten er stor for at fargene aldri kommer tilbake.  

#depresjon #savn #natur #sorthvitt #bekk

2 kommentarer

Synnøve Martinsen

19.06.2015 kl.08:56

Kjære Chanette Klæm

Wenche

19.06.2015 kl.12:03

Kjære Jeanette

Jeg er innom bloggen din hver dag å leser , du skriver så godt. Det stikker langt inn i hjerterota når jeg leser det du skriver, det berører og beveger meg sterkt det du skriver. Det fins ingen ord som kan trøste eller noe en kan plastre desverre , dette er din kamp men mange kan gå ved siden av deg på veien mot framtiden å heie på deg. Fortid har vært, det kan en ikke rokke ved skulle bare ønsket det var mulig,fremtid er alt . Enkelt å si men vanskelig å tenke, håper du finner fargene tilbake male verden med flotte farger, gjennom gledens lys i dine to flotte gutter's øyne og din mann's kjærlige omtanke. Hverdag's sysler små å store , små gleder og store. Gjennom bloggen får du en ventil til hjelp for deg og andre. Tøft gjort Jeanette .

Stor klem fra Wenche

Skriv en ny kommentar

Jeanette Myren

Jeanette Myren

27, Melhus

Mitt navn er Jeanette. Jeg er ei jente på 27år, gift med Jon Ståle og sammen har vi guttene Sindre og Daniel på 4år. Vi er bosatt på Gåsbakken i Melhus kommune, en liten plass hvor "alle kjenner alle". Denne bloggen vil jeg bruke til å la dere få et innblikk i hvordan det er å leve med anoreksi og kampen jeg nå kjemper for å finne tilbake til meg selv og det "friske" livet. Hvilke utfordringer dette byr på i forhold til mine nærmeste og da spesielt min mann og barna. Bloggen er også min terapi for å jobbe meg gjennom gamle opplevelser. Legg gjerne igjen en kommentar eller to når du først er innom, bestandig kjekt med tilbakemeldinger.

Kategorier

Arkiv

hits