Vel overstått hundeutstilling

Enda ei helg er snart over, og denne helga har virkelig regnet vekk, bokstavelig talt. Under hundeutstillingen vi var på siste helga i april, ble jeg spurt om å hjelpe til på en annen utstilling, nå siste helga i mai på Orkanger. Jeg takket ja, vel vitende om at denne avtalen ville gi meg både angst og magevondt. Men vondt skal vondt fordrive! Og til syvende og sist vet jeg at jeg har gått av å presse meg selv. 

De av dere som har fulgt bloggen min vet jeg har skikkelig ups and downs og så langt nede som jeg var på torsdag så var jeg veldig nær ved å melde avbud til utstillingen, men jeg gjorde det heldigvis ikke. Nå er utstillingen gjennomført og alt gikk kjempe bra. Totalt har jeg jobbet ca 10 timer, fordelt på to dager, skrevet for en italiensk dommer på engelsk! Og det gikk over all forventning. Fikk mye skryt av dommeren og det ga en skikkelig mestringsfølelse. 

Riktignok sovnet jeg på sofaen rett etter jeg kom hjem i går, og jeg kan virkelig ikke skjønne at fem timer skriving skal gjøre meg så sliten, men sånn ble det bare. Tror nok at hodet jobber veldig mye ubevisst når jeg befinner meg i store folkemengder for å holde de andre tankene på avstand. Og så bruker jeg så klart mye tid på å grue meg, spekulere i om jeg gjør en bra nok jobb, passe på at jeg ikke gjør noen feil. I det hele tatt bruker jeg energien feil. Jeg vet det, men det er ikke så lett å gjøre noe med allikevel. 

Etter denne opplevelsen gruer jeg meg litt mindre til utstillingen på Støren siste helga i august. 

 

 

#mestring #hundeutstilling 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanette Myren

Jeanette Myren

27, Melhus

Mitt navn er Jeanette. Jeg er ei jente på 27år, gift med Jon Ståle og sammen har vi guttene Sindre og Daniel på 4år. Vi er bosatt på Gåsbakken i Melhus kommune, en liten plass hvor "alle kjenner alle". Denne bloggen vil jeg bruke til å la dere få et innblikk i hvordan det er å leve med anoreksi og kampen jeg nå kjemper for å finne tilbake til meg selv og det "friske" livet. Hvilke utfordringer dette byr på i forhold til mine nærmeste og da spesielt min mann og barna. Bloggen er også min terapi for å jobbe meg gjennom gamle opplevelser. Legg gjerne igjen en kommentar eller to når du først er innom, bestandig kjekt med tilbakemeldinger.

Kategorier

Arkiv

hits