Kjelvollen - en pause fra hverdagen (bildedryss)

Vi har jo vært så heldige å fått låne ei hytte knappe 40 min kjøretur hjemmefra, og hver ledige anledning benytter vi til å dra dit. Nå har vi ikke kunnet dra dit hverken mars eller april pga for dårlige snøforhold til scooter, men for mye snø til at sommerveien ble åpnet. Men endelig, etter en ventetid som virket uendelig lang, åpnet veien 13.mai! Så vi dro dit en tur forrige helg for å sjekke ståa, og så var planen å være her hele pinsehelga. 

Jeg dro oppover i går på dagtid, ryddet og vasket bort alle vinterens hybelboere (les: fluer og annet småkryp!). I tillegg tente jeg opp og ordnet litt i skuffer og skap, hadde med en del tørrvarer og andre ting som kan lagres lenge uten problemer. Dro hjemom en tur i går ettermiddag for å hente guttene og dusje, så jeg og gutta ankom hytta i 18 tiden og Jon Ståle kom etter en liten stund senere. Været var nitrist! 2-5 plussgrader og styrtregn stort sett hele tiden! Så fordi vi absolutt ikke hadde værgudene på vår side, så valgte vi å dra hjem igjen nå i ettermiddag. Satser på å komme sterkere tilbake når været blir litt bedre. 

Det beste med å være på hytta må være "isolasjonen" og den fullstendige roen som rår der, absolutt ikke internett tilgang, knapt nok mobilforhold til å sende/motta sms, ingen tv, strøm, vann eller andre fasiliteter. Det er kjøleskap og komfyr som går på gass og solcellepanel til tre lyspunkt, et par stikkontakter og en radio. Mange små fiskevann i området og flotte turstier som vi gleder oss til å utforske mer utover sommeren. Vi spiller brettspill, leser bøker, hører på radio rock på fredagskvelden og popquiz på lørdags formiddag. Mao en perfekt tilværelse! Med unntak av når værmeldingen er som nå, med maks 6 grader pluss og to meget kranglevorne gutter i beste trassalder! Da virker tre dagers isolasjon, uten barnetv til å koble av med, som en total umulighet. Så nå er begge guttene plassert godt ned i sofaen med hver sin yoghurt og Elias på barnetv, god helg!

Her kommer et lite bildedryss av hytta:#hytte #avslapping #pausefrahverdagen #pinse #regn
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanette Myren

Jeanette Myren

27, Melhus

Mitt navn er Jeanette. Jeg er ei jente på 27år, gift med Jon Ståle og sammen har vi guttene Sindre og Daniel på 4år. Vi er bosatt på Gåsbakken i Melhus kommune, en liten plass hvor "alle kjenner alle". Denne bloggen vil jeg bruke til å la dere få et innblikk i hvordan det er å leve med anoreksi og kampen jeg nå kjemper for å finne tilbake til meg selv og det "friske" livet. Hvilke utfordringer dette byr på i forhold til mine nærmeste og da spesielt min mann og barna. Bloggen er også min terapi for å jobbe meg gjennom gamle opplevelser. Legg gjerne igjen en kommentar eller to når du først er innom, bestandig kjekt med tilbakemeldinger.

Kategorier

Arkiv

hits