Nede for telling!

Hei igjen, de to siste dagene husker jeg omtrent ikke noe av. Jeg kjente jo at formen ikke var som den skulle på søndag/mandag, men utover tirsdagen ble den gradvis verre. Kroppen verket, hode dundret, halsen ble tettere og tettere og jeg sovnet i tide og utide. Joda, influensaen var kommet på besøk!

Jeg hater å være dårlig! Jeg takler sykdom så utrolig dårlig. Alle snakker om manneinfluensaen, men her i huset blir jeg enda dårligere enn mannen min. Jeg blir sutrete, grinete og helt umulig å være i hus med. I dag holdt jeg sengen til langt utover dagen, men Jon Ståle sto opp med ungene. Det var godt! Da jeg endelig kom meg ut av sengen gikk jeg som i transe helt til kvelden kom.

Nå kjenner jeg formen begynner å bli bedre og bra er det! Heldigvis er det ikke ofte jeg er syk, så jeg krysser fingrene for at det blir lenge til neste gang. 

I morgen har jeg vi tatt fri ungene i barnehagen og vi skal være hjemme og kose oss. Prøve å få unna siste rest av veden og rydde litt mer ut sånn at det ser bra ut til 17.mai. Værmeldinga viser drittvær til nasjonaldagen! Regn, 6 grader og vind. Da er jeg virkelig glad jeg har bunad, den er varm og god!


Her er guttenes bunader, mamma strikket de for 2-3 år siden og de passer enda. Dette blir nok siste året de kan brukes, så neste år tror jeg vi skal investere i festdrakt fra Sparkjøp eller noe sånt.

Håper alle har hatt en fin dag.

2 kommentarer

Øivor Kristin

14.05.2015 kl.21:28

God helg og god 17 mai Jeanette, og selvfølgelig god bedring. Klem fra Øivor

Jeanette Myren

14.05.2015 kl.22:09

Øivor Kristin: takk for det!

Skriv en ny kommentar

Jeanette Myren

Jeanette Myren

27, Melhus

Mitt navn er Jeanette. Jeg er ei jente på 27år, gift med Jon Ståle og sammen har vi guttene Sindre og Daniel på 4år. Vi er bosatt på Gåsbakken i Melhus kommune, en liten plass hvor "alle kjenner alle". Denne bloggen vil jeg bruke til å la dere få et innblikk i hvordan det er å leve med anoreksi og kampen jeg nå kjemper for å finne tilbake til meg selv og det "friske" livet. Hvilke utfordringer dette byr på i forhold til mine nærmeste og da spesielt min mann og barna. Bloggen er også min terapi for å jobbe meg gjennom gamle opplevelser. Legg gjerne igjen en kommentar eller to når du først er innom, bestandig kjekt med tilbakemeldinger.

Kategorier

Arkiv

hits