Det enkle er ofte det beste

God morgen alle sammen!

Våknet idag av vinden som ulte rundt hushjørnene og et himla til leven. Var noe som smalt nå og da, og det første jeg tenkte på var døra til lekehuset i hagen. Men det viste seg å være forteltet vi hadde hengt opp på verandaen til tørk. Så da var det bare å hive seg rundt og prøve å brette det sammen. Alle som har erfaring med campingliv og fortelt vet at akkurat det å pakke teltet sammen, DET er lettere sagt enn gjort! Men heldigvis hadde ikke Jon Ståle dratt på jobb enda, så sammen fikk vi det til. Så nå har vi en ting mindre å tenke på!Kjente meg i grunn like tom i kroppen idag også som i går, så jeg satte meg ned og googlet frokosttips. Men siden det ikke frister å spise noe, altså tygge og svelge biter. Bestemte jeg meg for å prøve å finne noe flytende, så jeg søkte på smoothie. Og joda, visst kom det opp mange flotte, fancy oppskrifter, med alle slags ingredienser. Syrnet melk, yoghurt, honning, ingefær, mynteblader, paprika, vannmelon, limejuice, havregryn, frokostblanding, disse og mange fler var blant ingredienslistene på de forskjellige oppskriftene. Litt mer enn hva jeg har i kjøkkenskapet til vanlig. 

 

Så jeg foretok et dypdykk på mitt eget kjøkken og i fryseren og til slutt fant jeg en pose tropisk frukt og appelsinjuice. 

Heiv det i blenderen og resultatet ble veldig godt! Så konklusjonen min er: det enkle er ofte det beste! 

 

Ønsker dere alle en fin dag!

 

#vind #fortelt #smoothie #energiboost #appelsinjuice #tropisk frukt 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanette Myren

Jeanette Myren

27, Melhus

Mitt navn er Jeanette. Jeg er ei jente på 27år, gift med Jon Ståle og sammen har vi guttene Sindre og Daniel på 4år. Vi er bosatt på Gåsbakken i Melhus kommune, en liten plass hvor "alle kjenner alle". Denne bloggen vil jeg bruke til å la dere få et innblikk i hvordan det er å leve med anoreksi og kampen jeg nå kjemper for å finne tilbake til meg selv og det "friske" livet. Hvilke utfordringer dette byr på i forhold til mine nærmeste og da spesielt min mann og barna. Bloggen er også min terapi for å jobbe meg gjennom gamle opplevelser. Legg gjerne igjen en kommentar eller to når du først er innom, bestandig kjekt med tilbakemeldinger.

Kategorier

Arkiv

hits