En solskinnsdag :-)

Våkne i fem tiden til blå himmel og fuglesang, se solen stå opp i det fjerne.

Levere glade gutter i det barnehagen åpner, kjøre strakeste vei til byen, få unna et ærend og en psykolog time for deretter å hoppe opp i passasjersetet hos min kjære. Være co-pilot resten av dagen, humpe opp og ned langs dårlige grusveier og ujevne tipp plasser. Spise lunsj i ei kantine, omgitt av andre sjåfører, lagermedarbeidere og kontorfolk. Ut i bilen igjen, smile, snakke og kose seg. Blå og hoven både her og der etter all ristingen.

Men vet du hva det beste er? At denne dagen har gitt meg en følelse av glede, positivitet og håp. I lastebilen finner jeg ro og mange viktige beslutninger har blitt tatt de siste årene på rullende hjul.

 

Takk for en strålende dag! 

#glede #håp #solskinn #lastebil #samhold

5 kommentarer

Silje S. Lopez

05.05.2015 kl.20:50

så deilig, elsker når det er sol i norge :)

Jeanette Myren

05.05.2015 kl.21:31

Silje S. Lopez: Det gjør jeg også :-)

beate

05.05.2015 kl.21:38

😍

Janne Marit Wigtil

06.05.2015 kl.12:20

Da får vi håpe på at det kommer flere slike gode dager og sola skinner på ei flott jente som deg.Forde du fortjener det;-). Ha en fin vår til deg og dine.

Jeanette Myren

06.05.2015 kl.16:25

Janne Marit Wigtil: takk :-)

Skriv en ny kommentar

Jeanette Myren

Jeanette Myren

27, Melhus

Mitt navn er Jeanette. Jeg er ei jente på 27år, gift med Jon Ståle og sammen har vi guttene Sindre og Daniel på 4år. Vi er bosatt på Gåsbakken i Melhus kommune, en liten plass hvor "alle kjenner alle". Denne bloggen vil jeg bruke til å la dere få et innblikk i hvordan det er å leve med anoreksi og kampen jeg nå kjemper for å finne tilbake til meg selv og det "friske" livet. Hvilke utfordringer dette byr på i forhold til mine nærmeste og da spesielt min mann og barna. Bloggen er også min terapi for å jobbe meg gjennom gamle opplevelser. Legg gjerne igjen en kommentar eller to når du først er innom, bestandig kjekt med tilbakemeldinger.

Kategorier

Arkiv

hits