Nysnø, myggstikk, febersyk gutt og manglende motivasjon

Jada, så sier kalenderen 16.april og her i Trøndelag har vi hatt fin vår en god stund allerede. Men nå er snøen tilbake og siste døgns snøfall har lagt et hvitt teppe over landskapet vårt. Selv om snøen ikke blir liggende er det ikke til å legge skjul på at de fleste av oss ønsker sol, varme og sommer hjertelig velkommen. Jeg så et bilde på facebook her om dagen, og jeg må absolutt si meg enig i dette:

 

Snøen til tross har jeg fått kjenne på en av vårens herligheter, myggen! Jeg har våknet hver morgen denne uka med nye myggstikk, hovner opp, blir rød rundt stikkområdet og klør og klør. Hva er ditt beste myggstikk tips?

 


Daniel er hjemme i dag da han er slapp og har feber. Han sovnet på sofaen i går ettermiddag, så var det bare å kle av han å få han i seng. Da ble det litt alenetid på meg og Sindre i går kveld. Veldig uvant å ha en og en unge, men litt godt innimellom både for mor og barn. Guttene har godt av å få utvikle sin egen identitet og få mamma eller pappa helt for seg selv av og til. I går gikk vi på tur til Kattjønna, et kjempe fint område like i nærheten som barnehagen bruker mye. Guttene har mast om vi ikke kunne dra dit vi også, så i går benyttet vi sjansen og tok en liten tur. 10 minutter gange hjemmefra, så dette er helt perfekt som ettermiddagstur. Der er det benker, en slags lavo i tre og ei trebru som ungene bruker å leke "De tre bukkene bruse" på.

   
Selv føler jeg at jeg befinner meg i et slags vakuum for tiden. Alt kjennes tungt og svart og jeg ser ikke helt vitsen med denne kampen. Motivasjonen er litt fraværende og jeg føler meg motløs! Det er absolutt ingen god "medisin" å gå hjemme, men jeg skjønner jo innerst inne at ting blir ikke bra dersom jeg kaster meg ut i jobb igjen nå. Da jeg ikke evner å finne en balanse mellom jobb, familie og helse. Det blir bestandig enten eller. Jeg er fult klar over dagens situasjon, men vet ikke om jeg klarer å stå løpet ut. Jeg vil gjerne ha en konkret plan, ei oppskrift å følge og en garanti om godt resultat! Jeg liker ikke å kaste meg ut i usikkerhet, uvisshet gjør meg utrygg og jeg føler for å flykte unna problemene enda en gang...

 

 

#nysnø #mygg #tur #feber #motløs #motivasjon 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanette Myren

Jeanette Myren

27, Melhus

Mitt navn er Jeanette. Jeg er ei jente på 27år, gift med Jon Ståle og sammen har vi guttene Sindre og Daniel på 4år. Vi er bosatt på Gåsbakken i Melhus kommune, en liten plass hvor "alle kjenner alle". Denne bloggen vil jeg bruke til å la dere få et innblikk i hvordan det er å leve med anoreksi og kampen jeg nå kjemper for å finne tilbake til meg selv og det "friske" livet. Hvilke utfordringer dette byr på i forhold til mine nærmeste og da spesielt min mann og barna. Bloggen er også min terapi for å jobbe meg gjennom gamle opplevelser. Legg gjerne igjen en kommentar eller to når du først er innom, bestandig kjekt med tilbakemeldinger.

Kategorier

Arkiv

hits