Bright and shine

Eller kan man virkelig si det når man står opp litt over kl 02 frivillig, midt i påskeferien? Heldigvis er det ikke hver dag man må opp rett etter nattønsket har avsluttet sendingen på nrk P1, og jeg kan heldigvis ikke huske sist jeg sto opp på denne tiden av døgnet.
Men hva gjør man ikke for ungene? I dag er det nemlig vårens store høydepunkt, i alle fall dersom du spør neeesten 17åringen i huset. Jon Ståle er far til en herlig "liten" fyr ved navn Jon Arve, og han er helt trollbundet data og alt som har med dens eksistens å gjøre! I dag braker det løst med TG (les: The Gathering) Norges største dataparty. Er visstnok kun Sverige som har et større arrangement enn Norge i den kategorien. I fem døgn skal 5000 ungdommer i alderen 13-40år sitte inne i ferien og trykke på noen taster.

Neida, jeg har absolutt ikke noe i mot data og dataspilling, tvert imot mener jeg at det kan være sunt for mange, innenfor rimelighetens grenser så klart. Mange som kanskje ellers ikke er så mye sosiale i samfunnet finner ofte sin plass i dataens verden og utvikler vennskap på tvers av landegrensene gjennom internettbasert spilling.

 

Så nå bærer det avgårde langs RV3 til Vikingeskipet, med to overspente gutter, en trøtt sjåfør (med 2kanner kaffe!) og en kvikk og småhyper copilot ;-) Bilen med tilhørende henger er pakket og klar og inneholder sånn ca 4 datamaskiner, 5 skjermer, 5 kasser med diverse kabler og tilleggsutstyr, 6 kontorstoler og ei hylle på 150x150x55cm!  

Vi snakkes!


 

#TG #thegathering #dataparty #roadtrip #påskesyssel #spill #påskeferie

4 kommentarer

ingeborg

01.04.2015 kl.08:48

Hehe, detta kjinner jeg igjen ja, sjøl om min junior ikke deltok på TG så var d mange døgn m LAN; spilling, jabbing, en matbit og knøtt m søvn! Nye vennskap og masse spenning i forberedelsene :-)

Tenker gutta blir fornøyd jeg, kjør forsiktig :-) God Påske ønskes dere :-)

Jeanette Myren

01.04.2015 kl.12:11

ingeborg: Takk i like måte :-)

injfoto

04.04.2015 kl.06:49

Ja så i nyhetene, at dette var visst tingen :)

Ønsker deg en fin dag:)

Jeanette Myren

04.04.2015 kl.07:55

injfoto: Takk i like måte :-)

Skriv en ny kommentar

Jeanette Myren

Jeanette Myren

27, Melhus

Mitt navn er Jeanette. Jeg er ei jente på 27år, gift med Jon Ståle og sammen har vi guttene Sindre og Daniel på 4år. Vi er bosatt på Gåsbakken i Melhus kommune, en liten plass hvor "alle kjenner alle". Denne bloggen vil jeg bruke til å la dere få et innblikk i hvordan det er å leve med anoreksi og kampen jeg nå kjemper for å finne tilbake til meg selv og det "friske" livet. Hvilke utfordringer dette byr på i forhold til mine nærmeste og da spesielt min mann og barna. Bloggen er også min terapi for å jobbe meg gjennom gamle opplevelser. Legg gjerne igjen en kommentar eller to når du først er innom, bestandig kjekt med tilbakemeldinger.

Kategorier

Arkiv

hits