Dagens gladsak!

Og med dette vil jeg ønske alle sammen en strålende dag!

#baksnakking #mobbing #fanklubb #lersist

(Bilde hentet fra facebook fra siden: Anettes sitater og ordtak)

4 kommentarer

Energiboost

31.03.2015 kl.14:16

Var det jeg lurte på.Er det ok jeg låner den??

Jeanette Myren

31.03.2015 kl.14:31

Energiboost: Lån i vei for min del. Har selv lånt

Hanne Sophie

01.04.2015 kl.00:10

Hallo :)

Må ærlig innrømme at jeg har baksnakket deg litt på bloggen min, for du ble nemlig vinner av ukas blogger. Syntes du er kjempe inspirerende og virkelig modig som tørr å dele din historie. Syntes det er så utrolig viktig, og må si at jeg har blitt en fast leser!

Håper du får en fin påske og koser deg maksimalt!

- Hanne Sophie-

Jeanette Myren

01.04.2015 kl.02:14

Hanne Sophie: Wow! Tusen takk for det, nå ble jeg rørt! Og i sånne tilfeller er "baksnakking" helt innafor ;-) God påske til deg også

Skriv en ny kommentar

Jeanette Myren

Jeanette Myren

27, Melhus

Mitt navn er Jeanette. Jeg er ei jente på 27år, gift med Jon Ståle og sammen har vi guttene Sindre og Daniel på 4år. Vi er bosatt på Gåsbakken i Melhus kommune, en liten plass hvor "alle kjenner alle". Denne bloggen vil jeg bruke til å la dere få et innblikk i hvordan det er å leve med anoreksi og kampen jeg nå kjemper for å finne tilbake til meg selv og det "friske" livet. Hvilke utfordringer dette byr på i forhold til mine nærmeste og da spesielt min mann og barna. Bloggen er også min terapi for å jobbe meg gjennom gamle opplevelser. Legg gjerne igjen en kommentar eller to når du først er innom, bestandig kjekt med tilbakemeldinger.

Kategorier

Arkiv

hits