Morgenstund har gull i munn

Klisjeaktig overskrift, jeg vet! Men jeg kom ikke på noe bedre nå. Hadde en fin start på dagen med å våkne til ny-ryddet hus og blide barn. Jeg hadde Daniel hjemme i går, etter et fall i barnehagen på tirsdag hvor hodet fikk seg en liten trøkk, så vi brukte dagen til å få unna forefallende husarbeid. Det var på høy tid, og selv om jeg ikke er spesielt glad i husarbeid, er det en god følelse når det er unnagjort.

 

Nå har jeg nettopp kommet til Tiller og om en liten stund er det frokosttid, bestandig delte følelser ang det å spise, men merker at for hvert måltid jeg "holder ut", blir det lettere. Jeg synes jeg har fått et bra utbytte av behandlingsoppholdet her så langt, men må ærlig innrømme at jeg ser fram til påske og tiden etterpå. Da slipper jeg å kjøre til byen hver dag, og jeg får tid til å gjøre litt andre ting i tillegg til behandling. Jeg kommer så klart til å fortsette å gå til polikliniske samtaler, for jeg er langt fra i mål enda, men disse 8 ukene hjelper meg til en god start i alle fall.

Her er været grått og trist akkurat nå, men i dag legger det ingen demper på humøret mitt, jeg våknet i godt humør og har som mål å holde på den tanken ut dagen!

Dessuten er det virkelig godt at det begynner å gå mot vår, jeg vet det kommer et snøfall eller to til, innen våren er her for fult. Men snøen blir ikke liggende så lenge nå!

 

Ønsker dere alle en strålende dag!


Utsikten fra vinduet mitt!

 

#morgen #husarbeid #mat #vår #snø

2 kommentarer

Ønsker deg en god dag, Jeanette.:)

Jeanette Myren

19.03.2015 kl.10:47

Maren Helgemo: Takk i like måte :-)

Skriv en ny kommentar

Jeanette Myren

Jeanette Myren

27, Melhus

Mitt navn er Jeanette. Jeg er ei jente på 27år, gift med Jon Ståle og sammen har vi guttene Sindre og Daniel på 4år. Vi er bosatt på Gåsbakken i Melhus kommune, en liten plass hvor "alle kjenner alle". Denne bloggen vil jeg bruke til å la dere få et innblikk i hvordan det er å leve med anoreksi og kampen jeg nå kjemper for å finne tilbake til meg selv og det "friske" livet. Hvilke utfordringer dette byr på i forhold til mine nærmeste og da spesielt min mann og barna. Bloggen er også min terapi for å jobbe meg gjennom gamle opplevelser. Legg gjerne igjen en kommentar eller to når du først er innom, bestandig kjekt med tilbakemeldinger.

Kategorier

Arkiv

hits